Hoeveel kost een matchmaker ? 


Hoeveel kost een matchmaking traject ?


Prijzen van relatie/dating- en huwelijksbureaus en matchmakingservices kunnen heel uiteenlopend zijn. Die variëren meestal sterk afhankelijk van de diensten die worden aangeboden, de grootte en het prestigie van het bureau en de locatie. Sommige bureaus bieden basisdiensten aan voor een redelijke prijs, terwijl andere bureaus uitgebreidere diensten aanbieden tegen een hoger tarief.

In landen zoals Amerika en Nederland betaal je snel tussen de €5000 en €25000 voor een traject van 6 maand. Hier in België zijn de prijzen momenteel, gelukkig, nog wat lager. Hier betaal je meestal tussen de €1200 en €6500 afhankelijk van het pakket dat je kiest. Onze prijzen voor een matchmakingtraject beginnen vanaf €1050 en lopen tot €3250 afhankelijk van welk traject je kiest. En voor ons sterk als single traject betaal je tussen de €75 en €1250

De prijzen in België zijn nog zoveel lager dan in alle andere landen omdat matchmaking hier nog in zijn startpositie staat. Eens het meer en meer bekend zal worden, zal je zien dat die prijzen ook de lucht in zullen schieten. Dus als je nog twijfelt, het is nu het ideale moment op de stap te zetten!

Hoeveel kost een matchmaker