Wat kost dat ?

 


Op liefde staat geen prijs, maar op ons werk natuurlijk we


Op liefde staat geen prijs, maar op mijn werk natuurlijk wel
  • Inschrijven voor de database = GRATIS

.

  • Online kennismakingsgesprek voor matchmaking of coaching traject = GRATIS

.

  • 'Sterk als Single' - traject = tussen €75 - €1250 excl. BTW

.

  • Basis-traject & VIP-traject matchmaking = tussen €1050 - €3250 excl. BTW


INVESTEER NU IN JE EIGEN TOEKOMST

 

Bij Relatiebureau Alles is Liefde geloven we dat investeren in jezelf en je eigen liefdesleven altijd een goede investering is. Onze tarieven zijn ontworpen met jou in gedachten, met de nadruk op kwaliteit, ondersteuning en het bieden van echte waarde voor je geld.

Waarom zou je investeren in professionele matchmaking en liefdescoaching?

Het antwoord is eenvoudig: omdat je het waard bent. Het vinden van liefde en het opbouwen van een gezonde, gelukkige relatie is een van de meest waardevolle dingen die je voor jezelf kunt doen. Het gaat niet alleen om het vinden van een partner, maar ook om het investeren in je eigen welzijn, geluk en toekomst.

Onze tarieven zijn transparant en eerlijk, met verschillende pakketten en opties beschikbaar, afhankelijk van je behoeften en budget. Of je nu op zoek bent naar een matchmakingdienst, liefdescoaching of een combinatie van beide, we hebben een oplossing die bij je past.

Denk aan het als een investering in jezelf, een investering die een leven lang meegaat. Want wanneer je investeert in liefde, investeer je in je eigen geluk en welzijn. En dat is een investering die altijd de moeite waard is.