Matchmaker Ineke


Leer hier matchmaker & liefdescoach Ineke beter kennen:


Liefdesexperte:

 

Ik ben Ineke en mijn hart klopt voor de liefde. Als matchmaker ben ik officieel gecertificeerd, uniek in België met mijn accreditatie van het 'International Career College for Professional Matchmakers' in Amerika. Maar dat is nog niet alles. Ik ben ook singlecoach, datingcoach, relatietherapeute, break-up specialist, seksuologe en liefdescoach.

 

Liefde is de kern van alles wat ik doe, het drijft me. Ik leef voor de liefde! 💖

 

Natuurlijk deal ik ook met mijn eigen deel aan swipes, dates, relaties, prachtige momenten en heb ook de meest hartverscheurende breuken, rode vlaggen en giftige relaties meegemaakt. Dus, ik ben niet alleen opgeleid, maar ook gevormd door persoonlijke ervaring, en dat maakt mij een expert in de liefdeOnderneemster:

 

Ik ben een rasechte onderneemster, geworteld in generaties van zelfstandigen en met meerdere succesvolle ondernemingen in diverse branches op mijn naam.

Al jaren ben ik zelfstandig en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om me te verdiepen in verschillende sectoren.

Ik combineer mijn 3 grote passies in mijn 3 bedrijven:
Food: CEO van Cateringzaak Pastalicious & Pokélicious
Travel: Eigenares van B&B Tiny home nature
Love: Matchmaker & liefdescoach bij Alles is Liefde

Efficiëntie is mijn tweede natuur en ik ga altijd met volle overgave voor wat ik doe. Als ik me ergens aan committeer, geef ik altijd 100%, en dat geldt ook voor de zoektocht naar jouw ideale partner en jouw persoonlijke ontwikkeling en groei.

Als je op zoek bent naar een matchmaker en coach die niet rust voordat ze resultaten boekt, ben je bij mij aan het juiste adres. Bij mij blijft alles in beweging, inclusief jouw reis naar liefde.


Fun Facts about me:

 

Ik dacht dat het leuk zou zijn om een beetje meer van mezelf te delen, zodat je me wat beter kunnen leren kennen op een meer persoonlijk niveau. Hier zijn een paar leuke feitjes over mij! Laat me vooral weten welke je herkent, en deel ook jouw eigen fun facts met mij. Ik ben dol op het ontdekken van gemeenschappelijke grond en natuurlijk ook om jou beter te leren kennen!

 •  Ik hou van Musicals - niets kan mijn hart sneller doen kloppen dan een prachtige uitvoering op het podium!

 •  Ik reisde 2,5 jaar de wereld rond - avontuur zit in mijn bloed en ik heb het geluk gehad om vele hoeken van de wereld te verkennen.

 •  Ik geloof niet in taboes - ik ben ervan overtuigd dat openheid en eerlijkheid de sleutels zijn tot echte verbinding.

 • Ik ben een Human Design Manifestor (3/5 Splenic), ik vind het fascinerend om meer te leren over mezelf en hoe ik in de wereld pas.

 • Ik woon in the middle of nowhere op het West-Vlaamse platteland.

 •  Ik zing en dans in mijn auto - mijn auto is mijn eigen kleine karaoke- en dansstudio op wielen!

 •  Ik heb een tattoo dat zegt 'Vivo Para Viajar' (ik leef om te reizen) - een permanente herinnering aan mijn passie voor ontdekking en avontuur.

 •  Ik vind kerkhoven en kerken rustgevend (maar ben niet gelovig) - er is iets majestueus en vredigs aan deze plekken.

 • Mijn favoriete tijdperk waren de 1800s -1900s (Bridgerton, Gilded Age, Downtown Abbey,...), ik kan niet genoeg krijgen van de pracht en praal van deze periode.

 • Mijn Netflix staat vol met love programs, ik moet ze allemaal gezien hebben - soms heb je gewoon behoefte aan een goede dosis romantiek!

 •  Ik hou van historische gebouwen & geschiedenis - er gaat niets boven het verkennen van oude architectuur en het leren van de verhalen die erbij horen. 

 • Ik woonde en werkte in Australië, Afrika, Latijns- Amerika en Zuidoost Azië.

 • Ik ben een grote fan van mooie wagens, geef me een stoere SUV en ik ben helemaal in mijn element!

 • Ik ben mama van 3 zeer actieve jongens,... Yes moms, I feel your struggle!

 •  Ik ben heel goed in het spelen van spelletjes en met mij geraak je uit elke escapegame!

 • Huge plant lover: eerlijk? Ik kan ze niet in leven houden, maar ik ben zot van planten, mijn ganse huis staat er vol van.