Matchmaker Laure


Leer hier Matchmaker Laure wat beter kennen:


Matchmaker provincie West-Vlaanderen & Antwerpen

 

Ik ben Laure, een enthousiaste en multi-passionate 39-jarige alleenstaande moeder van een fantastische dochter van 8 jaar oud. Geboren en getogen in de Kempen, maar ondertussen woon ik al vele jaren in en rond de stad Antwerpen.

Ik zie mezelf als een persoon met een groot hart voor mensen. Mijn achtergrond in de Toegepaste Psychologie heeft me geholpen om een diepgaand begrip van menselijk gedrag en relaties te ontwikkelen, wat ik dan ook kan inzetten bij het vinden van hun perfecte match.

Al enkele jaren single moeder, maakt dat ik mezelf ook beschouw als een echte ervaringsexperte in de datingwereld. Ik ken alle high en lows, kriebeltjes en frustraties van datingevents, -apps en het eindeloze swipen. 

Maar mijn kracht ligt niet alleen in mijn kennis en ervaring – ik geloof dat het ook mijn open geest en intuïtieve vermogen om mensen goed aan te voelen is dat me een goede matchmaker maakt.  

Wat ik zo fijn vind aan de job als matchmaker is de mogelijkheid om mijn empathie, creativiteit en ondernemersgeest te combineren. Ik geloof dat elk individu uniek is en het verdient om een partner te vinden die perfect bij hen past. Of het nu gaat om het matchen van persoonlijkheden, interesses of levensdoelen, ik zal mijn vaardigheden en ervaring inzetten om voor jullie de juiste connecties te maken.


Fun Facts about me:

 

Als matchmaker zal ik veel over jou persoonlijk te weten komen. Ik deel hier graag nog enkele weetjes over mij, over wat me bezighoudt, waar mijn interesses liggen en hoe ik in elkaar zit. Zo kan jij mij ook een beetje leren kennen!

 

  • Reislustige geest: ik heb een passie voor reizen en avontuur. Of het nu een uitstapje is naar een pittoresk dorpje in de buurt, een weekendje naar de bergen of de zee, of een exotische vakantie naar een verre bestemming, ik ontdek graag nieuwe plekjes en andere culturen!

 

  • Ik hou van dansen: salsa, bachata, zumba, afrobeat, reggeaton, … als ik maar met mijn heupen kan zwieren. 

 

  • Kleur-rijk: zo heet de vereniging die ik beheer, voor meisjes en vrouwen die in een biculturele relatie zitten/zaten of die opgroeien tussen verschillende culturen. Maandelijks komen we minstens 1 keer samen, altijd super gezellig!

 

  • Zelfzorg: hoe hard ik ook geniet van het mama zijn en de tijd met mijn dochter, heb ik ook de momentjes voor mezelf nodig om terug op te kunnen laden. Een heerlijk bad, een etentje of gaan dansen met vriendinnen, een lange wandeling in de natuur, mijn vaste afspraakjes manicure, pedicure, … heerlijk!

 

  • Multipassionate: ik heb ontelbare passies en interesses die me bezighouden en ik wil altijd maar blijven leren en ontdekken. Zo leerde ik mezelf verschillende talen, instrumenten, stikken, breien, haken, een cursus vastgoed, zette ik een webshop op, verhuur ik met Airbnb, en ga zo maar verder… Ik hou ervan om mezelf te blijven uitdagen en zit niet graag stil. Ik word net blij van de afwisseling en het kunnen omarmen van al die interesses.

 

  • Waar houd ik nog van: knuffelen, de zon, natuur, terrasjes, podcasts, moelleux au chocolat, Thais eten, muziek, …

 

  • Waar houd ik niet van: onrechtvaardigheid, spinnen, bekrompenheid, kaas, rommel, vroeg opstaan.

 

Ik kijk er naar uit om jou ook te leren kennen, tot binnenkort!