Hoe is Alles is liefde ontstaan?


Welkom bij Alles is Liefde, waar liefde, verbinding en heling centraal staan.
Mijn naam is Ineke en ik ben de oprichtster van dit relatiebureau en coachingplatform.
Ik wil je graag meenemen op een reis door mijn eigen ervaringen en passie achter de oprichting van Alles is Liefde.


Het begon allemaal met mijn eigen zoektocht naar liefde en de uitdagingen die ik tegenkwam op de traditionele dating-apps. Ik realiseerde me al snel dat deze apps vaak oppervlakkig en gefragmenteerd waren, waardoor het moeilijk was om echte connecties te maken. Ik was niet de enige die gefrustreerd raakte door de eindeloze stroom van teleurstellende dates en het gevoel van leegte dat daarbij kwam kijken.

Ik wilde een alternatieve benadering bieden, een meer authentieke en betekenisvolle manier om liefde te vinden en te ervaren. Ik geloofde dat er een diepere verbinding mogelijk was, een verbinding die gebaseerd is op gedeelde waarden, gemeenschappelijke interesses en echte compatibiliteit.

Daarom heb ik Alles is Liefde opgericht, met als doel mensen te begeleiden naar langdurige en bevredigende relaties. Ik wilde een platform creëren waar singles de kans krijgen om zichzelf te zijn, waar ze de ruimte hebben om op een dieper niveau met elkaar te verbinden en waar ze ondersteuning kunnen vinden bij het herstel van een gebroken hart.

Als matchmaker & liefdescoach ben ik gepassioneerd om mensen te helpen hun ideale partner te vinden. Ik geloof in de kracht van persoonlijke aandacht en op maat gemaakte matches, en ik investeer graag mijn tijd en energie in het creëren van waardevolle verbindingen. Mijn uitgebreide netwerk en intuïtieve benadering stellen me in staat om potentiële partners te vinden die echt bij elkaar passen.

Naast matchmaking bied ik ook coachingtrajecten aan voor degenen die te maken hebben gehad met een liefdesbreuk. Ik begrijp uit eigen ervaring hoe hartverscheurend en verwarrend een gebroken hart kan zijn. Mijn coaching richt zich op het begeleiden en ondersteunen van mensen tijdens het genezingsproces, het helpen loslaten van het verleden en het opbouwen van een sterkere basis voor toekomstige relaties.

Bij Alles is Liefde geloven we dat liefde een prachtig avontuur is dat iedereen verdient. We streven ernaar om een veilige en liefdevolle omgeving te creëren waarin mensen zich kunnen openstellen voor de mogelijkheden van echte, diepgaande verbindingen. We geloven dat liefde de wereld kan veranderen en we zijn vastbesloten om mensen te helpen bij het vinden en ervaren van die diepe, vervullende liefde.

Of je nu op zoek bent naar een partner of je hart wilt helen na een liefdesbreuk, ik sta klaar om je te begeleiden en te ondersteunen op jouw unieke reis. Samen kunnen we een verschil maken en je helpen om liefde te vinden, te koesteren en te omarmen in al zijn prachtige vormen.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en deel uit te maken van jouw liefdesverhaal.

Liefdevolle groeten,

Ineke 


Wie ben ik?


1. Liefdesexperte:

 

Ik ben Ineke en heb een ongelooflijke passie voor de liefde.
Ik ben opgeleid als matchmaker (Ik ben de enige in België met een echt matchmaking certificaat van de 'International career college for professional matchmakers' in Amerika). Verder ben ik ook singlecoach, datingcoach, relatietherapeute, break-up coach, sekscounselor en liefdescoach.  


Zoals je ziet, liefde is bij mij de kern van alles. Ik leef van de liefde. ;)

 

Ik heb zeker zelf ook mijn deel aan swipes, dates, relaties, leuke momenten maar ook de vreselijkste heartbreaks, red flags en toxische relaties achter de rug. Ik ben dus niet enkel via opleiding maar ook door eigen ervaring deskundige op vlak van liefde

 


2. Onderneemster:

 

* Ik ben ook een échte onderneemster in hart en nieren.

 

* Ik stam af van generaties zelfstandigen en heb zelf al meerdere goed draaiende ondernemingen opgestart in verschillende branches.

 

* Ik ben al járen zelfstandig en hou van nieuwe uitdagingen,
me verdiepen in verschillende sectoren én ik weet van aanpakken.

 

* Ik ben heel ondernemend en efficiënt. Als ik ergens voor ga, ga ik er altijd 100% voor. Bij mij gaat alles vooruit! Ook de zoektocht naar jouw ideale partner. Wil je een matchmaker & coach die van aanpakken weet en niet stopt voor ze resultaat heeft? Dan ben je bij mij aan het goede adres.