Hoe is Alles is liefde ontstaan?


Welkom bij Relatiebureau Alles is Liefde, waar liefde, verbinding en persoonlijke groei centraal staan.
Mijn naam is Ineke en ik ben de oprichtster van dit relatiebureau en coachingplatform.
Ik wil je graag meenemen op een reis door mijn eigen ervaringen en passie achter de oprichting van Alles is Liefde.


Het begon allemaal met mijn eigen zoektocht naar liefde en de uitdagingen die ik tegenkwam op de traditionele dating-apps. Ik realiseerde me al snel dat deze apps vaak oppervlakkig en gefragmenteerd waren, waardoor het moeilijk was om echte connecties te maken. Ik was niet de enige die gefrustreerd raakte door de eindeloze stroom van teleurstellende dates en het gevoel van leegte dat daarbij kwam kijken.

Ik wilde een alternatieve benadering bieden, een meer authentieke en betekenisvolle manier om liefde te vinden en te ervaren. Ik geloofde dat er een diepere verbinding mogelijk was, een verbinding die gebaseerd is op gedeelde waarden, gemeenschappelijke interesses en echte compatibiliteit.

Daarom heb ik Alles is Liefde opgericht, met als doel mensen te begeleiden naar langdurige en bevredigende relaties. Ik wilde een platform creëren waar singles de kans krijgen om zichzelf te zijn, waar ze de ruimte hebben om op een dieper niveau met elkaar te verbinden en waar ze ondersteuning kunnen vinden bij het groeien als single.

Als matchmaker & liefdescoach ben ik gepassioneerd om mensen te helpen hun ideale partner te vinden. Ik geloof in de kracht van persoonlijke aandacht en op maat gemaakte matches, en ik investeer graag mijn tijd en energie in het creëren van waardevolle verbindingen. Mijn uitgebreide netwerk en intuïtieve benadering stellen me in staat om potentiële partners te vinden die echt bij elkaar passen.

Naast matchmaking bieden we ook coachingtrajecten aan voor degenen die willen inzetten op persoonlijke groei en zelfkennis. Bij Alles is liefde geloven we dat de liefde begint bij jezelf en dat je door zelfkennis een authentieke energie uitstraalt die de juiste mensen op je pad brengt. Deze trajecten zijn opgesteld samen met psychologen, therapeuten en seksuologen.

De liefde is een prachtig avontuur dat iedereen verdient. We streven ernaar om een veilige en liefdevolle omgeving te creëren waarin mensen zich kunnen openstellen voor de mogelijkheden van echte, diepgaande verbindingen. We geloven dat liefde de wereld kan veranderen en we zijn vastbesloten om mensen te helpen bij het vinden en ervaren van die diepe, vervullende liefde.

Of je nu op zoek bent naar een partner of je hart wil jezelf ontmoeten en groeien als single, wij staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen op jouw unieke reis. Samen kunnen we een verschil maken en je helpen om liefde te vinden, te koesteren en te omarmen in al zijn prachtige vormen.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en deel uit te maken van jouw liefdesverhaal.

Liefdevolle groeten,

Ineke & het Alles is liefde- team


Wie ben ik?


1. Liefdesexperte:

 

Ik ben Ineke en mijn hart klopt voor de liefde. Als matchmaker ben ik officieel gecertificeerd, uniek in België met mijn accreditatie van het 'International Career College for Professional Matchmakers' in Amerika. Maar dat is nog niet alles. Ik ben ook singlecoach, datingcoach, relatietherapeute, break-up specialist, seksuologe en liefdescoach.

 

Liefde is de kern van alles wat ik doe, het drijft me. Ik leef voor de liefde! 💖

 

Natuurlijk heb ik mijn eigen deel aan swipes, dates, relaties, prachtige momenten, maar ook de meest hartverscheurende breuken, rode vlaggen en giftige relaties meegemaakt. Dus, ik ben niet alleen opgeleid, maar ook gevormd door persoonlijke ervaring, en dat maakt mij een expert in de liefde

 

Een matchmaker staat je bij in je zoektocht naar de liefde
Onderneemster


2. Onderneemster:

 

Ik ben een rasechte onderneemster, geworteld in generaties van zelfstandigen en met meerdere succesvolle ondernemingen in diverse branches op mijn naam.

Al jaren ben ik zelfstandig en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om me te verdiepen in verschillende sectoren.

Ik combineer mijn 3 grote passies in mijn 3 bedrijven:
Food: CEO van Cateringzaak Pastalicious & Pokélicious
Travel: Eigenares van B&B Tiny home nature
Love: Matchmaker & liefdescoach bij Alles is Liefde

Efficiëntie is mijn tweede natuur en ik ga altijd met volle overgave voor wat ik doe. Als ik me ergens aan committeer, geef ik altijd 100%, en dat geldt ook voor de zoektocht naar jouw ideale partner en jouw persoonlijke ontwikkeling en groei.

Als je op zoek bent naar een matchmaker en coach die niet rust voordat ze resultaten boekt, ben je bij mij aan het juiste adres. Bij mij blijft alles in beweging, inclusief jouw reis naar liefde.