Basis Traject


Wat het basistraject exact inhoudt, vind je hier:


Als je je opgeeft voor het Basis-traject dan gaan wij op basis van ons online diepte-interview op zoek naar passende matches binnen de eigen zeer uitgebreide database van ons relatiebureau.


 • Kennismakingsgesprek:
 • Bij ons eerste gesprek kun je ons alles vragen wat je wilt voordat je beslist om samen te werken. Deze boeken kan via deze link.

 • Diepte-interview ONLINE:
  We spreken een moment af om samen even de tijd te nemen om jouw wensen te overlopen en bespreken, zodat we een heel goed beeld krijgen van jou en waar je naar op zoek bent. We sturen je een uitnodigingslink zodat we elkaar online kunnen zien en horen. Hiervoor mag je ongeveer 1u30 rekenen.

 • Opmaak matchprofiel en uitschrijven uitgebreide profieltekst:
  • We stellen een document op en vullen je profiel aan met de informatie die we tijdens ons gesprek hebben verzameld. Dit zorgt ervoor dat alle details in orde zijn en dat we op zoek kunnen gaan naar iemand die perfect bij jou past. We sturen je het profiel door ter controle voordat we het delen met potentiële matches.


  • Matching uit eigen database:

  Binnen dit traject gaan we voor jou op zoek in de 'Alles is liefde'-database, die al behoorlijk uitgebreid is en dagelijks nieuwe en interessante profielen toevoegt. Binnen dit traject kun je zelf het aantal gewenste matches kiezen. Kies voor het kleine traject en ontvang 3 matches, of ga voor het uitgebreide traject en ontvang 5 matches. Jij beslist zelf als je een voorstel wil aanvaarden en die persoon wil ontmoeten. Zo niet, zoeken wij verder en wordt dit NIET als een match gerekend. (Een match wordt pas officieel als jullie elkaars contactgegevens hebben ontvangen). Nadien kunnen er altijd extra matches worden aangekocht aan 50% van de prijs.

   

  • Opvolging van de dates:

  Nadat je op date bent geweest, bespreken we samen hoe het is gegaan en hoe we de volgende matches beter kunnen aanpakken. Dit helpt ons om jouw voorkeuren steeds beter te begrijpen en samen kunnen we werken aan het vinden van de ideale match.


  Good to know:

   

  • Je kunt je traject op elk moment tijdelijk onderbreken als je even wilt pauzeren of iemand rustig wilt leren kennen.

   

  • Pauzeren is mogelijk tot wel 2 jaar na het starten van je contract.

   

  • Na afloop kun je je contract met een aantrekkelijke korting van 50% verlengen. Wij verlengen je contract niet automatisch, dus jij hebt de volledige controle.

     Schrijf je hieronder in en kom meteen al een stapje dichter bij je ideale partner:

   

  relatiebureau en matchmaker