VIP- Traject


Wat het VIP-Traject juist inhoudt, vind je hier:

Als je je inschrijft voor het VIP-traject gaan we op alle vlak nog wat dieper te werk om er voor te zorgen dat de kans dat je je ideale partner vindt, nog groter wordt. Dit is een zeer uitgebreid traject met heel hoge slagingspercentages. 


 • Kennismakingsgesprek:
  Hierbij kan je me alle vragen stellen die je nog mocht hebben voor je beslist met mij in zee te gaan.

 • Diepte-interview BIJ JE THUIS:
  Ik kom naar je toe voor het diepte-interview en om samen even de tijd te nemen om jouw wensen te overlopen en te bespreken, zodat ik een heel goed beeld krijg van jou en waar je naar op zoek bent. Je mag hiervoor ongeveer 2u rekenen.

 • Persoonlijkheidstesten: 
  Ik neem als liefdesexpert enkele essentiële persoonlijkheidstesten af, die je heel wat inzicht kunnen geven in je relationeel verleden en toekomst. Ik stuur deze op voorhand door, zodat je tijd genoeg hebt om deze op je gemak in te vullen. Als ik bij je ben overlopen we deze eventjes.

 • Volledige liefdesanalyse:
  Op basis van het diepte interview en de persoonlijkheidstesten stel ik een volledige liefdesanalyse van je op.
  ‘Wie ben jij in de liefde? Wat zijn jouw uitdagingen op liefdesvlak? Wat heb je nodig? Waar blijf je beter van weg? Wat is jouw communicatiestijl? Hechting? Persoonlijkheidstype?  enz…’ Je krijgt hierbij heel wat inzichten die je verder zullen helpen in de toekomst en ervoor zullen zorgen dat je succesvolle dates hebt en mooie duurzame relaties kan opbouwen.

 • Opmaak matchprofiel:
  Ik maak een document aan en vervolledig je profiel met de info die ik kreeg tijdens ons gesprek.
  Zo zijn alle details zeker in orde en kunnen we op zoek naar iemand die echt bij je wensen past. Ik stuur je op voorhand het profiel door ter controle voor ik het gebruik om te delen met potentiële matches.

 • Het boek 'Zo is daten wel leuk':
  van liefdesexperte Marie-José Bosch. Deze voormalige matchmaker schreef een fantastisch boek over daten. Deze krijg je van mij cadeau en zal je zéker helpen om met een nieuwe blik naar daten te kijken.

 • Coachings doorheen het ganse traject: 
  Dit wil zeggen dat ik als liefdesexpert (ik ben opgeleid als single coach, dating coach, relatie therapeute, break-up coach, matchmaker & sekscounselor) gans de periode van jouw traject beschikbaar ben voor al je liefdesvragen en uitdagingen. Je mag me mailen, whatsappen en sturen en ik reageer telkens zo snel mogelijk.

 • Persoonlijke & zeer uitgebreide headhunting voor matches: 
  Hier wordt er echt persoonlijk voor jou via allerlei verschillende kanalen op zoek gegaan naar jouw ideale match. Dus niet enkel binnen de eigen database, maar ook er buiten. Denk hierbij aan mijn eigen netwerk, mijn eigen database, allerhande single-, netwerk-, & ondernemers events, social media posts, databases van andere matchmakers, advertenties in kranten en tijdschriften, enz…

 • Top of mind en voorrang bij nieuwe matchings: What's in a name, mijn VIP-klanten krijgen uiteraard een VIP-behandeling en hebben bij mij áltijd voorrang bij nieuwe matchings.
  Ze zijn ook altijd Top-of-mind bij mij en zo verhoogt het slagingspercentage ook aanzienlijk.

 

 • Onbeperkt aantal match voorstellen: Bij dit traject staat er geen beperking op het aantal matches dat je voorgesteld krijgt. (uiteraard geldt hetzelfde minimum als bij het basis-traject)

Good to know:

 

- Trajecten kunnen op elk moment on hold gezet worden
(als je graag eventjes wil stoppen of iemand graag op het gemak wat verder wil leren kennen).

- De lengte van de gepauzeerde periodes wordt er na heropstart gewoon achteraan bijgevoegd. Zo je krijgt áltijd het aantal maanden waarvoor je betaalde.

- Pauzeren kan tot maximaal 2 jaar na start van je contract. 

- Contracten kunnen na afloop met 50% korting opnieuw verlengd worden. (gebeurt niet stilzwijgend)

 


No one can guarantee anything in the matters of the heart,
but you should ALWAYS take that chance.

The journey can be a wondrous one!


Via onderstaand formulier kom je al een stapje dichter bij je ideale partner: