VIP- Traject


Wat het VIP-Traject juist inhoudt, vind je hier:

Als je je inschrijft voor het VIP-traject gaan we op alle vlak nog wat dieper te werk om er voor te zorgen dat de kans dat je je ideale partner vindt, nog groter wordt. Dit is een zeer uitgebreid traject met heel hoge slagingspercentages. Hier ligt ook een grote focus op persoonlijke groei, zelfontwikkeling en coaching.


 • Kennismakingsgesprek:

Bij ons eerste gesprek kun je ons alles vragen wat je wilt voordat je beslist om samen te werken.

 

 • Diepte-interview BIJ JE THUIS:

We komen naar jou toe voor een uitgebreid interview. Samen nemen we de tijd om jouw wensen en behoeften te bespreken, zodat we een duidelijk beeld krijgen van wie je bent en wat je zoekt. Reken op ongeveer 2 uur voor dit waardevolle gesprek.

 

In dit online traject van 15 boeiende modules, nemen we je mee op een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei. Elke module is ontworpen om jouw inzichten te verdiepen en je te helpen groeien, zowel in je persoonlijke leven als in je zoektocht naar liefde. Er is een online community waarbij je terecht kan voor vragen en om overwinningen mee te delen. Elke maand is er een groepscoaching waar je aan kan deelnemen. Verwacht persoonlijke transformatie, groei, en een dieper begrip van wie je bent en wat je zoekt, zowel in het leven als in de liefde. Meer info ivm dat fantastische traject vind je hier . Dit traject komt enkel bij VIP-trajecten van 12 maand.

 

 • Opmaak matchprofiel en uitschrijven uitgebreide profieltekst:

We stellen een document op en vullen je profiel aan met de informatie die we tijdens ons gesprek hebben verzameld. Dit zorgt ervoor dat alle details in orde zijn en dat we op zoek kunnen gaan naar iemand die perfect bij jou past. We sturen je het profiel door ter controle voordat we het delen met potentiële matches.

 

 • Het boek 'Zo is daten wel leuk' van liefdesexperte Marie-José Bosch:

Dit boek, geschreven door een bevriende voormalige matchmaker, krijg je van ons cadeau. Het zal je zeker helpen om met een frisse kijk naar daten te kijken.

 

 • Coaching gedurende het hele traject:

Als liefdesexpertes met opleidingen als single coach, dating coach, relatietherapeute, break-up coach, matchmaker en sekscounselor, zijn we gedurende het hele traject beschikbaar voor al je liefdesvragen en uitdagingen, inclusief tijdens het daten. Je kunt ons e-mailen, whatsappen en berichten sturen, en we zullen altijd zo snel mogelijk reageren.

 

 • Persoonlijke & uitgebreide headhunting voor matches:

We gaan persoonlijk en grondig op zoek naar jouw ideale match via verschillende kanalen, zowel binnen als buiten onze eigen database. Dit omvat ons eigen netwerk, diverse evenementen, social media, databasen en klanten van andere matchmakers, advertenties en veel meer.

 

 • Top of mind en voorrang bij nieuwe matchings:

Als VIP-klant krijg je altijd voorrang bij nieuwe matchings en sta je bovenaan de lijst. Dit verhoogt aanzienlijk de kans op succes.
VIP's worden ook altijd begeleidt en opgevolgd door hoofdmatchmaker Ineke, wat garant staat voor enthousiaste, professionele begeleiding en toewijding.

   

  Good to know:

   

  • Je kunt op elk gewenst moment een pauze inlassen in je traject. Dit is handig als je even wilt stoppen of als je iemand rustig wilt leren kennen.

  • Wanneer je besluit om je traject te hervatten, wordt de lengte van de gepauzeerde periodes gewoon aan het einde toegevoegd. Zo krijg je altijd de volledige duur van het traject waarvoor je hebt betaald.

  • Pauzeren is mogelijk tot maximaal 2 jaar na het begin van je contract.

  • Na afloop kun je ervoor kiezen om je contract met 50% korting te verlengen. We verlengen je contract niet automatisch zonder jouw toestemming.

     Via onderstaand formulier kom je al een stapje dichter bij je ideale partner: