Sterk als single:

Jouw traject naar persoonlijke groei
en succes in de liefde


Wat houdt ons Sterk als Single traject nu juist in?
Wat is het?

In dit online traject van 15 boeiende modules, nemen we je mee op een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei. De modules zijn allemaal ontworpen om jouw inzichten te geven, jezelf uit te diepen en je te helpen groeien, zowel in je persoonlijke leven als in je zoektocht naar liefde. Straal en trek de liefde aan. Doorbreek je eigen liefdesblokkades en patronen zodat de liefde zijn weg kan vinden naar jou.

 

Wat omvatten de modules?

De modules omvatten theoretische informatie, praktische oefeningen, persoonlijkheidstests, video's en toegang tot heel veel extra info. Het is een volwaardig traject naar zelfinzicht, zelfbewustzijn, zelfontplooiing en zelfkennis. Ken je het zinnetje van in ' the masked singer', 'Wie ben jij echt?' Wel krijg in dit traject daarop het antwoord, maar dan voor jezelf! Je krijgt elke 2 weken toegang tot een nieuwe module. Die module kan je op eigen tempo doornemen. Er is ook een superinteressante bonusmodule waarbij je webinars, coachings, masterclasses, podcasts, etc kan bekijken over verschillende thema's omtrent de liefde, allemaal gegeven door liefdesexperts. Bekijk hier de volledige inhoudstafel van het traject.

 


happy single

 

Je wordt lid van een ondersteunende community:

Je wordt ook lid van de 'Sterk als Single'- community waar je elkaar kan ondersteunen en inzichten en doorbraken met elkaar kan delen. Ondersteuning van mensen die door hetzelfde traject gaan is zó waardevol. Er is in de e-learning community een chatboard die daarvoor veilig kan gebruikt worden. Dit is een traject dat je zal helpen voor de rest van je leven in alle relaties die je aangaat. Ook bij familierelaties, vriendschapsrelaties, collegiale relaties, etc... 

 

Werkboek:

Verder krijg je per module toegang tot een deeltje van het 'Sterk als Single'- werkboek, als je deze telkens mooi bijhoudt en invult, heb je tegen het einde van het traject een volledige liefdesanalyse over jezelf. Die je er verder in je leven altijd opnieuw zal kunnen bijnemen als je op zoek bent naar raad in bepaalde situaties.

 


Inhoud traject:

 

  • 15 Modules waarin we heel grondig ALLE onderwerpen aanhalen waarin je jezelf beter leert kennen.

 

  • 27 video's met persoonlijke uitleg en extra info

 

  • 11 persoonlijkheidstesten

 

  • 5 begeleide meditatie/mindfulness audiofragmenten

 

  • Sterk als Single-Werkboek en Liefdesanalyse

 

  • Bonusopnames door liefdesexperts omtrent verschillende interessante thema's!

 

  • Er is een mogelijkheid om in termijnen te betalen en zo de kost wat te verdelen. Vanaf €45/maand.

Wat mag je exact verwachten?

Verwacht persoonlijke transformatie, groei, en een dieper begrip van wie je bent en wat je zoekt, zowel in het leven als in de liefde
Hierna weet jij exact wat je nodig hebt en hoe je dat moet aanpakken. We gaan patronen opzoeken en doorbreken, we gaan je tools geven om het leven sterk te leven en de liefde te ontvangen.

De reis begint nu, en we zijn hier om je te begeleiden op deze boeiende route naar persoonlijke groei en succes in de liefde.
Investeer in jezelf en ontdek wat 'Sterk als Single' voor jou kan betekenen. Laten we samen groeien en de weg naar jouw perfecte liefde verkennen.


De beste investering is de investering in jezelf

single zoekt partner

Dit traject is ook perfect te combineren met een matchmaking-traject:

 

  •  Dit volledige traject zit standaard inbegrepen in ons VIP-Matchmaking-Traject  van 12 maand.

  • Beslis je om tijdens of na dit traject nog in te stappen in een VIP - Matchmaking traject  van 12 maand, dan wordt de prijs van dit traject afgetrokken van de inschrijving voor het VIP- traject.

  • Beslis je om tijdens of na dit traject nog een BASIS Matchmaking traject te volgen, krijg je ook daarop 20% korting.