Sterk als single:

Jouw traject naar persoonlijke groei en succes in de liefde


Weet jij het als single in deze samenleving soms allemaal eventjes niet meer?

 

Ben je op zoek naar diepgaand inzicht in jezelf en de complexe wereld van liefde en relaties?

 

Verlang je ernaar om in jezelf te investeren en de weg te effenen voor een toekomst vol liefde en geluk?

 

Heb je ooit het gevoel gehad dat je gevangen zit in oude patronen en niet precies weet hoe je je liefdesleven naar een hoger niveau kunt tillen?

Single die aan persoonlijke ontwikkeling doet

Dan is ons 'Sterk als Single'- traject precies wat je nodig hebt!

 

"Ben je op zoek naar een transformatief traject om diepgaand inzicht te krijgen in je liefdesleven?

Dit traject helpt je ontdekken wie je écht bent, in al je facetten, wat je werkelijk nodig hebt in liefde,
wat jou altijd heeft tegengehouden, en waarom het niet lukt zoals jij dat zou willen.

Het voorziet je ook van de juiste tools om deze obstakels aan te pakken, zodat je zelf de juiste mensen kunt ontmoeten en aantrekken"

 

Wat is het?

In dit online traject van 15 boeiende modules, nemen we je mee op een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei. De modules zijn allemaal ontworpen om jouw inzichten te geven, jezelf uit te diepen en je te helpen groeien, zowel in je persoonlijke leven als in je zoektocht naar liefde. Straal en trek de liefde aan. Doorbreek je eigen liefdesblokkades en patronen zodat de liefde zijn weg kan vinden naar jou.

Dit traject is een combinatie van persoonlijk werk en groepswerk. Je doorloopt alle modules op eigen tempo en er is maandelijks een groepscoaching voorzien waar experts langskomen met verrijkende thema's die het traject nog waardevoller maken.

 

Wat omvatten de modules?

De modules omvatten theoretische informatie, praktische oefeningen, persoonlijkheidstests, video's en toegang tot heel veel extra info. Het is een volwaardig traject naar zelfinzicht, zelfbewustzijn, zelfontplooiing en zelfkennis. Ken je het zinnetje van in ' the masked singer', 'Wie ben jij echt?' Wel krijg in dit traject daarop het antwoord, maar dan voor jezelf! Je krijgt elke 2 weken toegang tot een nieuwe module. Die module kan je op eigen tempo doornemen. 

 

Wat omvat de groepscoaching?

De maandelijkse groepscoaching is er om verbinding met de andere deelnemers te creëren. Die gaat door elke 3de donderdag van de maand om 19u30. Daarin komen telkens andere experts (Psychologen, Seksuologen, Coaches,...) praten over relevante thema's zoals schaduwwerk, zelfzorg, mindfulness, dating, seks, etc. Wil je enkel deelnemen aan de groepscoachings? Dat kan ook! 

 


 

Je wordt lid van een ondersteunende community:

Je wordt ook lid van de 'Sterk als Single'- community waar je elkaar kan ondersteunen en inzichten en doorbraken met elkaar kan delen. Ondersteuning van mensen die door hetzelfde traject gaan is zó waardevol. Er is in de e-learning community een chatboard die daarvoor veilig kan gebruikt worden. Dit is een traject dat je zal helpen voor de rest van je leven in alle relaties die je aangaat. Ook bij familierelaties, vriendschapsrelaties, collegiale relaties, etc... 

 

Werkboek:

Verder krijg je per module toegang tot een deeltje van het 'Sterk als Single'- werkboek, als je deze telkens mooi bijhoudt en invult, heb je tegen het einde van het traject een volledige liefdesanalyse over jezelf.

 

Inhoud traject:

 

  • 15 Modules waarin we heel grondig ALLE onderwerpen aanhalen waarin je jezelf beter leert kennen.
  • 27 video's met persoonlijke uitleg en extra info
  • 11 persoonlijkheidstesten
  • Maandelijkse groepscoachings met experts (donderdagavond 19u30)
  • 5 begeleide meditatie/mindfulness audiofragmenten
  • Sterk als Single-Werkboek en Liefdesanalyse
  • Optioneel: Enkel deelnemen aan de groepscoaching. Elke maand komt een expert langs om over een specifiek thema te praten, dit zijn andere thema's dan de modules van het traject. (Schaduwwerk, zelfacceptatie, mindfullness, innerlijke kind, moeder/vaderwond, omgaan met eenzaamheid, dating, etc...). Je kiest voor 1, 5 of 10 deelnames.

Wat mag je exact verwachten?

Verwacht persoonlijke transformatie, groei, en een dieper begrip van wie je bent en wat je zoekt, zowel in het leven als in de liefde
Hierna sta je sterk in het leven en weet je wie je bent, wat je nodig hebt en hoe je dat moet aanpakken. We gaan patronen opzoeken en doorbreken, we gaan je tools geven om het leven sterk te leven en de liefde te ontvangen.

De reis begint nu, en we zijn hier om je te begeleiden op deze boeiende route naar persoonlijke groei en succes in de liefde.
Investeer in jezelf en ontdek wat "Sterk als Single" voor jou kan betekenen. Laten we samen groeien en de weg naar liefde verkennen.Schrijf je vandaag nog in en maak de eerste stap naar een stralende toekomst vol liefde en persoonlijke vervulling:

 
happy single

single zoekt partner

Dit traject is ook perfect te combineren met een matchmaking-traject:

 

  •  Dit volledige traject zit standaard inbegrepen in ons VIP-Matchmaking-Traject  van 12 maand.

  • Beslis je om tijdens of na dit traject nog in te stappen in een VIP - Matchmaking traject  van 12 maand, dan wordt de prijs van dit traject afgetrokken van de inschrijving voor het VIP- traject.

  • Beslis je om tijdens of na dit traject nog een BASIS Matchmaking traject te volgen, krijg je ook daarop 20% korting.