Wat is een liefdescoach ?

 

Liefdescoaching  draait allemaal om het ontdekken van je eigen kracht als single en het aangereikt krijgen van de juiste tools die je nodig hebt voor een stevige basis in de liefde. We doorbreken samen jouw liefdesblokkades, zodat er ruimte vrij komt in je leven voor de juiste partner. Je gaat de juiste energie uitstralen, waardoor de juiste mensen op je pad zullen komen en zich tot je aangetrokken zullen voelen. We gaan je begeleiden op jouw unieke reis naar zelfontwikkeling en sterke relaties.

In ons 'Sterk als Single'-traject staat persoonlijke groei centraal. We geloven dat ware liefde begint met zelfkennis en ontwikkeling. Door te begrijpen wie je bent, wat je zoekt en wat je te bieden hebt, leg je een fundament voor gezonde en duurzame relaties.

Liefde is een avontuur en ons coachingstraject is ontworpen om je te begeleiden op deze opwindende reis. Of je nu net begint aan het datingpad of al enige ervaring hebt, we bieden de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt om sterker te worden als single en vervolgens een gezonde relatie op te bouwen.

Ontdek met ons de kracht van zelfontwikkeling in de liefde en ervaar hoe persoonlijke groei de sleutel is tot duurzaam geluk in relaties. Welkom bij de liefdescoaching die verder gaat dan alleen matches; het gaat om het creëren van een sterke fundering voor liefdevolle relaties.


Ons 'Sterk Als Single'- Traject

 

In dit online traject van 15 boeiende modules, nemen we je mee op een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei. De modules zijn allemaal ontworpen om jouw inzichten te geven, jezelf uit te diepen en je te helpen groeien, zowel in je persoonlijke leven als in je zoektocht naar liefde. Straal en trek de liefde aan. Doorbreek je eigen liefdesblokkades en patronen zodat de liefde zijn weg kan vinden naar jou.

Dit traject is een combinatie van persoonlijk werk en groepswerk. Je doorloopt alle modules op eigen tempo en er is maandelijks een groepscoaching voorzien waar experts langskomen met verrijkende thema's die het traject nog waardevoller maken.


Onze Matchmaking- Trajecten

 

Herken je jezelf hierin?

 

  • Je hebt geen tijd om oneindig op zoek te gaan naar nieuwe dates?
  • Je houdt van efficiëntie en zou liever je tijd spenderen aan kwalitatieve dates?
  • Je bent benieuwd aan welke profielen professionele matchmakers en een relatiebureau je zou matchen?
  • Je hebt het gevoel dat er geen serieuze kandidaten meer voor jou op de markt zijn?
  • Je hebt zeer specifieke wensen voor je toekomstige partner?

 

Samen met jou vinden wij de liefde die je écht verdient tijdens een kwalitatief matchmaking traject bij ons relatiebureau.
We matchen jou met een partner die een waardevolle toevoeging is aan je leven en waarmee jij een stabiele, duurzame relatie kan opbouwen. Iemand die tijd voor je vrijmaakt en die jou écht wil leren kennen.


Gratis inschrijven

 

Schrijf je nu HELEMAAL GRATIS in voor de database 

De database van ons relatiebureau is het kloppende hart, de plaats waar de magie start.

Indien één van mijn betalende klanten op zoek is een profiel als het jouwe, dan contacteren we jou meteen. 

Is er wederzijdse interesse om elkaar te leren kennen, dan stellen we jullie aan elkaar voor.
Deze matchvoorstellen zijn gratis. Dus, waar wacht je nog op? Je hebt helemaal niets te verliezen! Hieronder vind je de link naar het formuliertje!

Nice to know:

bij niet-betalende klanten zoeken we niet actief naar een perfecte matchen gratis profielen worden niet aan elkaar gelinkt.

 

Deze inschrijving neemt slechts 10 minuutjes in beslag.