Wat zijn de voordelen van een matchmaker?

 

Bekijk hieronder wat de voordelen zijn van een professionele matchmaker:

 

Een matchmaker biedt de volgende voordelen:

 

1. Persoonlijke aanpak: geen computergestuurd programma die profielen vergelijkt, wel mezelf als luisterend oor die focust op je wensen en mee je unieke kenmerken beschrijft. Om zo een ideale partner te vinden.

 

2. Kwaliteit boven kwantiteit: in tegenstelling tot de online datingwereld, waar de betrokkenheid laag is en de visuele matches hoog, ga ik voor beperkte, maar kwaliteitsvolle opties die voldoen aan jouw profiel. Zo gaat er geen onnodige tijd verloren aan chatten en swipen, maar schuif je al snel door naar het échte werk.

 

3. Deskundigheid: ik ben opgeleid als relatietherapeute, sekscounselor, single-, dating- en break up coach. Naast mijn studie-ervaringen, heb ik uiteraard al heel wat singles mogen helpen op hun liefdespad. Waardoor ik steeds ook deze krachtige ervaring meedraag en nog persoonlijker kan werken.

 

Voordelen van een matchmaker

 

7. Vakkundigheid: Matchmakers zijn getraind in het matchen van mensen, wat betekent dat ze vaak beter in staat zijn om mensen te matchen die op een echte en blijvende manier bij elkaar passen.

 

8. Kwaliteitscontrole: Ik als matchmaker controleer heel grondig de achtergronden van mijn klanten en probeer je zo te helpen om te voorkomen dat je op valse of gevaarlijke situaties stuit.

 

9. Serieuze kandidaten: Tot slot zijn mensen die matchmakers gebruiken en daarvoor willen betalen echt serieus op zoek naar een partner. Ze zijn bereid om te investeren in hun zoektocht naar liefde, wat aangeeft dat ze op zoek zijn naar een lange termijn relatie. Het is dus een veilige en betrouwbare manier om te zoeken naar een partner.

Voordelen van een matchmaker

 

4. Time-saving: ze zeggen vaak: “Genoeg vissen in de zee”. Dat is ook zo, maar dat maakt het vooral moeilijk om een juiste selectie te maken. Het zoeken naar een geschikte partner is vaak tijdrovend. Of het nu het urenlang online swipen is of jezelf steeds weer bewijzen op sociale events, het blijft een pittige uitdaging. Zelf heb ik een grote database die dagelijks groeit en waar ik gericht naar jouw partner kan zoeken.

 

5. Privacy: er is een zeer hoge mate van veiligheid en privacy, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over informatie die online wordt gedeeld.

 

6. Advies en hulp: je bent nooit alleen in het proces en wordt steeds bijgestaan met allerlei advies. Op die manier hou je voldoende tijd en energie over voor het échte werk: het daten natuurlijk! Ik bied begeleiding en ondersteuning bij het daten en kan je helpen bij het navigeren van de ups en downs van de datingervaring. Ik ben ook datingcoach dus ik kan je alle tips en tricks vertellen om succesvol te daten.

 

Voordelen van een matchmaker