Sterk als single:

Jouw traject naar persoonlijke groei en succes in de liefde


Ben je single en op zoek naar diepgaand inzicht in jezelf en de complexe wereld van liefde en relaties?

 

Verlang je ernaar om in jezelf te investeren en de weg te effenen voor een toekomst vol liefde en geluk?

 

Heb je ooit het gevoel gehad dat je gevangen zit in oude patronen en niet precies weet hoe je je liefdesleven naar een hoger niveau kunt tillen?


Dan is ons 'Sterk als Single'- traject precies wat je nodig hebt!

 

Wat is het?

In dit online traject van 14 boeiende modules, nemen we je mee op een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei. De modules zijn allemaal ontworpen om jouw inzichten te geven, jezelf uit te diepen en je te helpen groeien, zowel in je persoonlijke leven als in je zoektocht naar liefde. Straal en trek de liefde aan. Doorbreek je eigen patronen zodat de liefde zijn weg kan vinden naar jou.

Dit traject is een combinatie van persoonlijk werk en groepswerk. Je doorloopt alle modules alleen en op eigen tempo en er is maandelijks een groepscoaching met gans de groep voorzien, ook is er WhatsApp ondersteuning in groep. We houden de groepen klein, zodat de meerwaarde voor iedere deelnemer groter is.

 

Wat omvatten de modules?

De modules omvatten theoretische informatie, praktische oefeningen, persoonlijkheidstests, video's en toegang tot heel veel extra info. Het is een volwaardig traject naar zelfinzicht, zelfbewustzijn, zelfontplooiing en zelfkennis.

We starten met een Kick-off groepscoaching waarin we elkaar wat beter leren kennen en daarna krijg je elke 2 weken toegang tot een nieuwe module. Die module kan je op eigen tempo doornemen. Elke maand is er een groepscoaching waarbij we de 2 modules van voorgaande maand en al je vragen, inzichten en doorbraken gaan aanpakken en bespreken, zodat je weer helemaal klaar bent om aan de volgende modules te beginnen.

Voorbeelden van modules zijn : jouw hechting, jouw liefdestaal, welk relatietype ben je, compatibiliteit, dating, hoogsensitiviteit, communicatie, etc... . Dit alles volledig persoonlijk op jouw afgestemd.

 

 

Je wordt lid van een ondersteunende community:

Je wordt ook lid van de 'Sterk als Single'- community waar je elkaar kan ondersteunen en inzichten en doorbraken met elkaar kan delen. Ondersteuning van mensen die door hetzelfde traject gaan is zó waardevol. Hier kiezen we voor een whatsapp groepje met alle deelnemers die op hetzelfde moment als jij gestart zijn. Dit is een traject dat je zal helpen voor de rest van je leven in alle relaties die je aangaat. Ook bij familierelaties, vriendschapsrelaties, collegiale relaties, etc... 

 

Werkboek:

Verder krijg je per module toegang tot een deeltje van het 'Sterk als Single'- werkboek, als je deze telkens mooi bijhoudt en invult, heb je tegen het einde van het traject een volledige liefdesanalyse over jezelf.

 

Inhoud traject:

 

 • 14 Modules waarin we heel grondig ALLE onderwerpen aanhalen waarin je jezelf beter leert kennen.
 • 26 video's met persoonlijke uitleg en extra info
 • 9 persoonlijkheidstesten
 • 8 groepscoachings (maandelijks)
 • 5 begeleide meditatie/mindfulness audiofragmenten
 • Lid van 'Sterk als single' WhatApp groepje voor ondersteuning.
 • Sterk als Single-Werkboek en Liefdesanalyse
 • Optioneel: 6 persoonlijke 1 op 1 coachings (hierin gaan we persoonlijk voor jou samen aan de slag, we kunnen hier alle onderwerpen aanhalen en uitdiepen waar jij nood aan hebt en werken volledig op maat.)

 

Wat mag je exact verwachten?

Verwacht persoonlijke transformatie, groei, en een dieper begrip van wie je bent en wat je zoekt, zowel in het leven als in de liefde
Hierna sta je sterk in het leven en weet je wie je bent, wat je nodig hebt en hoe je dat moet aanpakken. We gaan patronen opzoeken en doorbreken, we gaan je tools geven om het leven sterk te leven en de liefde te ontvangen.

De reis begint nu, en we zijn hier om je te begeleiden op deze boeiende route naar persoonlijke groei en succes in de liefde.
Investeer in jezelf en ontdek wat "Sterk als Single" voor jou kan betekenen. Laten we samen groeien en de weg naar liefde verkennen.Schrijf je vandaag nog in en maak de eerste stap naar een stralende toekomst vol liefde en persoonlijke vervulling:

 

Dit traject is ook perfect te combineren met een matchmaking-traject:

 

 •  Dit volledige traject zit standaard inbegrepen in ons VIP-Matchmaking-Traject  van 12 maand.

 • Beslis je om tijdens of na dit traject nog in te stappen in een VIP - Matchmaking traject  van 12 maand, dan wordt de prijs van dit traject afgetrokken van de inschrijving voor het VIP- traject.

 • Beslis je om tijdens of na dit traject nog een BASIS Matchmaking traject te volgen, krijg je ook daarop 20% korting.