Wie versterkt het Alles is liefde-team nog? 


Naast onze vaste Matchmakers werkt 'Alles is Liefde' ook nog samen met onderstaande topmadammen:


Sharon Van Asbroeck is relatie- en gezinstherapeut. 

Verbinding tussen mensen is de rode draad in alles wat ze doet. Ze heeft jarenlang ervaring opgebouwd door in bedrijven te werken aan relaties op de werkvloer, stress- en burn-outpreventie, individuele begeleidingen, bemiddeling en trainingen.

 

Nu heeft ze een eigen zaak Feel Connected. Ze helpt cliënten te verbinden met zichzelf en anderen. Zo organiseert ze ook speeddates of andere single evenementen. In bedrijven zet ze ook in op verbinding tussen teamleden onderling, tussen teamleden en hun leidinggevende, tussen de werknemers en de organisatie.

 

Meer info over Feel connected? www.feelconnected.be/singles

Relatie therapeut

massage therapeut en relaxatie expert

Florence Demarey is energetisch massagetherapeut en relaxatie expert.

Van jongs af aan heeft Florence een gigantische passie voor relaxatie, ontspanning en energetisch lichaamswerk. Dit leidde in 2014 tot de opstart van praktijk "Relaxatietherapie Florence" in Deinze.

Doorheen de jaren ziet ze meer en meer de verbinding tussen een stressvrije mind/lichaam en gezonde relaties. Zo doen er steeds meer singles beroep op haar magische handen; om energetische blokkades rond zelfvertrouwen en (oude) relationele problemen weg te werken. Dit door middel van energetische massage, drukpuntmassage, healing...

Geen enkele behandeling is hetzelfde aangezien iedereen een unieke benadering verdient. Door haar jarenlange ervaring als relaxatietherapeut en yogadocent geeft ze ook graag persoonlijke oefeningen en tools mee om aan te wenden in het dagdagelijks leven. Regelmatig brengt ze ook yogalessen, relaxatiewandelingen, workshops en lezingen in groepsverband.

 

Meer info over Relaxatietherapie Florence? www.florencedemarey.com/holistische-behandelingen/energetic-love-traject/


Annemie De Cock is high- end liefdesmentor en relatiecoach

Als high-end liefdesmentor en relatiecoach helpt ze enerzijds vrouwen met een eigen zaak of corporate functie het pad te effenen naar de juiste liefdespartner. Daarnaast begeleidt ze ook koppels die bewust een stevig relatiefundament willen uitbouwen of die hun relatie willen verdiepen. 

Als lichaamstherapeut heeft ze meer dan 20 jaar ervaring met het therapeutisch begeleiden van mensen, maar door haar opleiding tot Quantum Coach in 2014 en haar ervaring als Tantra teacher, zijn schaduwwerk, verbindend daten, het verdiepen van intimiteit en relatiegroei haar stokpaardjes. Dit doet ze vooral op een zeer persoonlijke manier in exclusieve trajecten op maat van de klant.

 

Meer info over Amami?  www.amami.be

high end liefdesmentor

Charlotte De Jaegher

Charlotte De Jaegher is een gecertificeerd docente, gezondheids -  life coach, stress en relaxatie therapeut.

Ze begeleidt mensen die worstelen met verdriet, angst, stress, een fixed mindset, onzekerheden, lage energie, om de balans tussen innerlijke rust en levenskracht te voelen. Charlotte helpt mannen en vrouwen die bereid zijn om stappen te zetten naar een positieve verandering in hun leven  om een gezonde, bevredigende levensstijl te ontwerpen die hun dagelijkse vervulling geeft. 

Vanuit passie en liefde heeft Charlotte Arasari Lifestyle, Coaching & Retreats, opgericht. Aan de hand van coaching programma's, workshops en retreats word je stap voor stap begeleid om meer helderheid te krijgen over je noden en verlangens. Op basis van deze input wordt er een concreet actieplan opgesteld dat je goesting geeft om daadwerkelijk stappen te zetten en een positieve impact binnen je gezondheid en relaties te realiseren. 

 

Meer info over Arasari Lifestyle? www.arasari-lifestyle.com