Broken heart coaching traject


Hoe ga je verder na een liefdesbreuk?


Liefdesverdriet doet pijn! Liefdesbreuken zijn vreselijk! Je ganse toekomst valt weg, de grond onder je voeten weggevaagd.
Je hart die letterlijk gebroken aanvoelt! Je kan niet goed meer functioneren omdat het je gemoed en gedachten overheerst...
Je moet opnieuw beginnen, maar hoe begin je daar aan?


Hoe verwerk je op een gezonde en goeie manier je liefdesbreuk?

 

Je wil je liefdesbreuk verwerken, maar merkt dat dat moeilijk is. Het duurt lang, het gaat niet vanzelf. Je kan ook niet altijd tegen vrienden en familie blijven zeuren over je breuk en/of het wegvallen van je partner. Die kunnen wel luisteren en raad geven, maar die kunnen je geen professionele tools aanrijken om op een goeie manier je leven terug in handen te nemen. Ik kan dat wel!

Met dit intenste, allesomvattende traject gaan we 12 weken  samen aan de slag, we gaan alles aanpakken zodat jij je breuk kan verwerken en opnieuw klaar bent voor een nieuw leven.

Dit gebeurt via een afwisseling van 1 op 1 coaching, groepscoaching (ervaringen delen is zo krachtig), modules, teksten, video's en opdrachten, sms-ondersteuning en een eigen Broken Heart werkboek.

Het traject omvat verschillende thema's en activiteiten om je te helpen helen en vooruit te gaan. Deze werd samen in elkaar gestoken met psychologen, seksuologen en coaches die in dit thema gespecialiseerd zijn.


Voor wie is dit traject:

 

Een coachingstraject na een liefdesbreuk is bedoeld voor iedereen die te maken heeft gehad met het beëindigen van een romantische relatie en ondersteuning zoekt bij het herstellen, groeien en verdergaan. Het kan relevant zijn voor mensen in verschillende situaties, waaronder:

 

  1. Mensen die recentelijk of in het verleden een relatie hebben beëindigd en het gevoel hebben deze nog niet volledig verwerkt of geplaatst hebben: Als je een zware liefdesbreuk hebt meegemaakt, kan een coachingstraject je helpen om te gaan met de emoties, verwarring en onzekerheid die gepaard gaan met het einde van een relatie. Het kan je begeleiden bij het verwerken van je emoties en het vinden van manieren om vooruit te gaan.

  2. Mensen die worstelen met het loslaten van een vorige relatie: Soms kunnen we vasthouden aan gevoelens van wrok, pijn of verdriet na een breuk, zelfs als er al enige tijd is verstreken. Een coachingstraject kan je helpen om deze emoties te begrijpen, los te laten en te werken aan het creëren van een gezonde emotionele afstand.

  3. Mensen die moeite hebben om opnieuw vertrouwen te hebben in liefdesrelaties: Na een liefdesbreuk kan het vertrouwen in romantische relaties worden aangetast. Een coachingstraject kan je ondersteunen bij het herstellen van vertrouwen, het identificeren van rode vlaggen in toekomstige relaties en het ontwikkelen van gezonde verwachtingen.

  4. Mensen die op zoek zijn naar persoonlijke groei en zelfontwikkeling: Een liefdesbreuk kan een moment zijn om dieper naar jezelf te kijken, je waarden te heroverwegen en te groeien als persoon. Een coachingstraject kan je begeleiden bij zelfreflectie, het ontdekken van nieuwe passies en doelen, en het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen.

  5. Mensen die ondersteuning nodig hebben bij het navigeren door dating en nieuwe relaties: Als je klaar bent om weer te daten of een nieuwe relatie aan te gaan, kan een coachingstraject je helpen bij het identificeren van gezonde partnerkeuzes, het ontwikkelen van communicatievaardigheden en het opbouwen van vertrouwen in toekomstige relaties.

Ongeacht je specifieke situatie, kan een coachingstraject na een liefdesbreuk dienen als een waardevolle bron van begeleiding, ondersteuning en empowerment terwijl je je weg vindt naar herstel, groei en het creëren van een vervullend leven na de breukDit is wat je praktisch mag verwachten van dit traject

Het traject duurt 3 maand:

 

* 1 op 1 coaching op een moment naar keuze met mij.
* Toegang tot de leeromgeving met alle modules, video's, teksten & opdrachten. (levenslang onbeperkt beschikbaar)

* Maandelijkse (3) online groepsbijeenkomst, gemodereerd door mij (lidmaatschap kan verlengt worden)

* 3 maanden lid van de Broken Heart community en groepschat (lidmaatschap kan verlengt worden)

* Je eigen Broken Heart werkboek met praktische tools, focus op veerkacht, inzicht, ondersteuning, positieve copingmechanismen, zelfvertrouwen, eigenwaarde en positieve mindset.