Hoe werkt een matchmaker?

 

Hoe ga ik nu als matchmaker te werk?

 

Een matchmaker is iemand die mensen matcht op basis van hun persoonlijkheid, interesses en levensstijl.

Hierbij werk ik volgens een specifiek proces, zie hieronder de stapjes die we samen volgen tijdens mijn matchmaking traject.

 

..

De meeste matchmakers werken een beetje volgens hetzelfde stramien, alleen zijn er bij mij nog vele extra's die je bij anderen niet vindt:

.

Hoe werkt een matchmaker

1. Hier geen groots, duur bureau met verschillende werknemers die je dossier behandelen. Ik werk heel persoonlijk samen met je, leer je door en door kennen en ik ga voor jou op zoek naar je ideale partner. Geen tussenpersonen.

2. Ik bied ook database checks aan, zodat je zonder veel geld uit te geven, toch al snel met een passende match op date kan. Dit vind je ook bij geen enkel ander relatiebureau terug .Voor meer info daarover klik hier

3. Bij mij is er altijd standaard ook coaching inbegrepen in het matchmaking traject. Zonder coaching matchen heeft mijns inziens niet zoveel zin omdat je toch altijd terugvalt op oude gewoontes of bepaalde noodzakelijke inzichten mist.  Die zijn net de reden waarom het in het verleden bij je relaties niet lukte. Het doorbreken van belemmerende patronen is vaak een belangrijke stap. “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg."

4. Ik kom bij je thuis voor het diepte-interview. Waar en hoe iemand woont zegt veel over een persoon en dat is ook de plaats waar je je meest op je gemak voelt. Openheid en eerlijkheid van jouw kant zijn heel belangrijk in deze fase.