1 op 1 Coaching


MIJN ERVARING & EXPERTISE

Als ervaren en veelzijdige liefdescoach, bied ik een breed scala aan diensten om mensen te begeleiden bij alle aspecten van liefde, relaties en seksualiteit.

Met mijn achtergrond als single coach, dating coach, break-up coach, relatietherapeut, sekscounselor en matchmaker, heb ik uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd om mensen te helpen in allerlei liefdesgerelateerde situaties.

Mijn aanpak heeft geleid tot succesvolle resultaten voor zowel singles als koppels. Ik heb mensen geholpen bij het vinden van liefde, het overwinnen van relatie-uitdagingen, het herstellen na een break-up en het verbeteren van hun seksuele intimiteit.HET RESET YOUR LOVE- COACHING PAKKET

Vanuit mijn expertise bied ik het "RESET YOUR LOVE" coachingpakket aan. Dit pakket is ontworpen voor mensen die op elk gebied van liefde een luisterend oor, professionele inzichten en advies kunnen gebruiken. We gaan samen jouw volledige liefdesimprint onderzoeken en werken aan het transformeren van belemmerende overtuigingen en gedragspatronen.

Het "RESET YOUR LOVE" coachingpakket omvat zes 1-op-1 online coachingsessies met mij als jouw persoonlijke coach. In deze sessies zullen we diep duiken in jouw persoonlijke behoeften, doelen en uitdagingen op het gebied van liefde. Ik zal je voorzien van waardevolle inzichten, praktische tools en ondersteuning om echte, blijvende liefde in je leven te vergroten.

De investering voor het "RESET YOUR LOVE" coachingpakket bedraagt €1500 excl BTW. Dit is een waardevolle investering in jezelf en jouw zoektocht naar geluk en vervulling in de liefde.

 


Laten we samen werken aan het resetten van jouw liefdesleven, zodat je de juiste inzichten en tools hebt om vooruit te gaan.
Vergroot je kans op echte, blijvende liefde.


Neem vandaag nog contact met me op om te beginnen met het "RESET YOUR LOVE" coachingpakket.

 

Let's RESET YOUR LOVE and create the love life you desire and

.


Why do you need love coaching?
People buy books on parenting, go on personal development courses, pay career coaches,...
Love isn't taken as seriously, but think what a life changing decision choosing a partner could be!